post@ptnordic.com
Cart 0

Presisjons Teknikk har tecknat ett exklusivt distributörsavtal med Seek Thermal.

Efter en äventyrlig god försäljning av Seek produkter under de senaste sex månaderna, är nu Presisjons Teknikk AS har varit exklusiv distributör i Norge för Seek Thermal dess värmekameror.

Avtalet gäller alla marknader Seek Thermal sina yrkesinriktade kameror. Presisjons Teknikk AS har sedan 1995 sålt marknadsledande värmekameror i Skandinavien. Det är därför med stolthet som vi nu har blivit Seek Thermal deras preferred partner i Norge, även med delvis fördelning för Sverige, säger general manager och ägare Henrik Swärd.

Seek Thermal är ett relativt nytt varumärke på marknaden, men startas och drivs av Bill Parrish - som också är mannen som startade inklusive Indigo (FLIR leverantör av sensorer) och genom förvärvet av detta företag under många år var en av de viktigaste teknikutvecklare med FLIR.

Bill Parrish har fört flera utvecklare från FLIR över att söka Thermal, som är det tredje företaget i termografi som Bill Parrish har startat. Seek Thermal är finansiellt starka, med tunga aktörer inom industrin bland sina ägare.

Seek Thermal tillverkar sina kameror i Santa Barbara USA. De har en mycket ambitiös strategi produktutveckling, med ett tydligt fokus på att ge sina produkter dramatiskt billigare än konkurrenterna gör detsamma - eller högre kvalitet.

En av metoderna för att uppnå detta är att erbjuda kameror som har funktioner som kunden behöver just för dess tillämpning. Och inte innehåller en hel del (dyr) funktionalitet som normalt aldrig använt, gör produkten svårare att använda.

Vi har stora förväntningar på nuvarande och framtida produkter Seek Thermal, som passar perfekt in i vår affärsidé att erbjuda ledande värmekamera produkter på marknaden, säger Henrik Swärd.

Lenker:

http://www.thermal.com/about/williamjparrish/

https://ptnordic.se/

http://www.thermal.com/Older post Newer post