post@ptnordic.com
Cart 0

Presisjons Teknikk har tecknat ett exklusivt distributörsavtal med Scanna MSC LTD

Scanna MSC LTD tillverkar världsledande produkter i bärbara och stationära röntgenskannrar, både för effektiv kontroll inom olika föremål - till exempel glömda plånböcker / objekt och upp till hela fordonet liknande

De levererar även stationär utrustning för röntgen av inkommande e-post, försändelser, handväskor och liknande

I en tid av ständigt föränderliga säkerhetsutmaningar, så kommer Scanna produkter skulle kunna säkerställa både allmänheten och vad som förs in både offentliga och privata byggnader på ett säkert, enkelt och effektivt sätt.

Precision Engineering AS har sedan 1995 sålt marknadsledande visuella produkter och säkerhetsverktyg för att surfa. klimat och miljö. Det är därför en naturlig utveckling att vi nu också ha varit Scanna MSC LTD föredrar partner i Norge, säger VD och ägare Henrik Swärd.

Det brittiska företaget Scanna MSC LTD har mer än 20 års erfarenhet av röntgen och en säker detektering av oönskade föremål för operativ militär, tull, polis, och åtkomstkontroll.

Deras utrustningen uppfyller alla "CE", "EMC", "FDA" och "FCC" krav, som är ISO9001-certifierade.

Det är särskilt handhållna röntgenskannrar och post / paket skannrar som lätt kan ge en överblick över innehållet i stora mängder brev och paket, som vi vill fokusera på nämnda Henrik Swärd.

De handhållna system från Scanna är särskilt lämplig för operativa krafter polis, försvar, säkerhet och tull flygplatsen för en snabb och säker förtydligande av innehållet i olika objekt.

De stationära system från Scanna, inte större än en modul skåp, snabbt, enkelt och säkert klargöra innehållet i e-post och bagage föras in i privata och offentliga byggnader och olika organisationer.

Typiska kunder är privata och offentliga postmottagning, tull och tillgång till säkrade byggnader / områden.

 

länkar:

https://www.scanna-msc.com/uk/

https://ptnordic.com/Older post Newer post